Nya lägenheter i Klemetsby

Byggnadskommittén för byggnation av tre parhus, inrymmandes totalt sex lägenheter, undertecknade den 31 maj 2023 kontrakt för byggnationen med GA Bygg Ab. Byggnationen sker i form av en totalentreprenad och byggnaderna levereras till kommunen helt färdiga som så kallade ”nyckeln-i-handen”. Varje parhus kommer ha en trerummare och en fyrarummare för uthyrning.

De sex lägenheterna kommer att ligga i Klemetsby bostadsområde med gångavstånd till butik, skola, daghem, simstrand och gym. Det finns också närliggande båtplatser som kan hyras.

Under denna nyhet kommer du att kunna följa byggnationens förlopp men redan nu kan du se hur byggnaderna kommer att se ut inuti i form av ritningar samt situationsplan för att se hur parhusen kommer att vara placerade.

Enligt kontraktet ska byggnaderna vara redo för överlämning till kommunen den 11 september 2024.

Kommunen har upprättat en lista för intresseanmälan till lägenheterna. Ifall du är intresserad ska du mejla till info@lumparland.ax och i rurbrikraden skriva ”Intresseanmälan Fjärilsgränd” samt i mejlet berätta om du är intresserad av en tre- eller fyrarummare eller om du är intresserad av båda.

Publicerad 1.6.2023
Uppdaterad 1.6.2023